Maak kennis met de mogelijkheden van website ontwerp en/of onderhoud bij Le Chien Noir.

.
Als u een eigen website wilt laten maken bent u hier aan het goede adres. Le Chien Noire Webdesign ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als kleine bedrijven als organisaties. En door de kleinschalige aanpak van een eenmansgebeuren kan dit uitstekend afgestemd worden op de wensen van de eigenaar.

Met ruime ervaring in webconstructie ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet.

Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud wilt uitbesteden, hier kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet.

Een eenvoudige website of een dynamische site . Le Chien Noire Webdesign kan het voor u verzorgen. Het design van uw webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van uw huisstijl. Ook qua techniek komt er veel bij kijken. Ik streef ernaar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje van uw bedrijf.

Ook kan ik uw domeinnaam verzorgen en er voor zorgen dat uw website gehosted wordt.

Heeft u al een website maar wilt u deze uitbreiden met een nieuwsbrief systeem of een gastenboek? Ook dit kan voor u worden gerealiseerd.

Is uw website af dan heeft deze vaak onderhoud nodig, omdat de informatie die erop staat verouderd cq. veranderd is. Of u wilt uw website uitbreiden met een Formulier of een nieuws brief , een forum of iets anders?. Ook dit onderhoud kan ik voor mijn rekening nemen.

Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. zie contact